Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar

69ccdb98f363e10046f35ced.jpg

İşte Erdoğan'ın konuşmasından satır başları: Aziz milletim, değerli milletvekili arkadaşlarım, basınımızın kıymetli mensupları, hanımefendiler, beyefendiler, sizleri en kalbi duygularımla, hürmetle, muhabbetle selamlıyor, sizlerin şahsında beraber yol yürüdüğüm, beraberce mücadele arkadaşlığı yaptığım tüm kardeşlerime selamlarımı, sevgilerimi yolluyorum.

İlginizi Çekebilir

Gece gündüz demeden bir insanımıza daha ulaşmak, bir gönüle daha dokunmak için ter döken teşkilatımın her bir neferine buradan selamlar gönderiyorum. AK Parti Grup Toplantısı’nın ülkemize, milletimize ve demokrasimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Salonumuzu sadece katılımlarıyla değil, coşkularıyla, heyecanlarıyla, hepsinden öte kelimelerin tarif etmekte yetersiz kaldığı sevdalarıyla dolduran kıymetli misafirlerimize hoş geldiniz, şeref verdiniz diyorum.

"BİZİM ÇOCUKLARI CANI GÖNÜLDEN TEBRİK EDİYORUM"

Öncelikle 2026 Dünya Kupası play off finalinde Kosova’yı mağlup ederek Dünya Kupası’na katılmaya hak kazanan Milli takımımızı, 'bizim çocukları' canı gönülden tebrik ediyorum. Ay yıldızlı bayrağımızı 24 yılın ardından futbolun bu en büyük sahnesinde dalgalandıracak olan milli takımımıza önce Avustralya, Paraguay ve Amerika’ya karşı oynayacağımız grup maçlarında, daha sonra inşallah finale kadar gideceğimizi ümit ettiğimiz mücadelelerde şimdiden başarılar diliyorum. Bizim çocukların her zaman olduğu gibi ay yıldızlı formayı zaferden zafere taşıyacağına, aziz milletimizin göğsünü kabartacağına yürekten inanıyorum. Tüm sporcularımızın alınlarından öpüyorum.

Değerli arkadaşlar, yine konuşmamın başında siz milletvekillerimizle birlikte tüm milletimizin, gönül ve kültür coğrafyamızdaki bütün kardeşlerimin geçmiş Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum. Rabbimden bizleri coğrafyamızda çatışmaların ve savaşların olmadığı, huzurla geçireceğimiz bayramlara kavuşturmasını niyaz ediyorum. Rahmetli Alvarlı Efe Hazretlerinden ilhamla söyleyecek olursak, canın cananını bulduğu, hüznü kederin defolduğu, cümle günahların af olduğu, dertlerin derman bulduğu, İslam aleminin huzura kavuştuğu, gözyaşlarının yerini tebessümlere bıraktığı, Gazze’den Lübnan’a, Sudan’dan Yemen’e, İran’dan Körfez’e bölgemizin dört bir yanında barış rüzgarlarının estiği, hasılı bayramların bayram gibi yaşandığı o güzel günlere Rabbim hepimizi, tüm Müslümanları ve insanlığı eriştirsin.

Geri